Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Barcelona maçının ardından Ancelotti, Arda Güler'e müjdeyi verdi!

Barcelona maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Barcelona maçının ardından Ancelotti, Arda Güler'e müjdeyi verdi!

İspanya La Liga'da Real Madrid sahasında ezeli rakibi Barcelona'yı 3-2 mağlup etti.

Eflatun-Beyazlılar bu sonuçla birlikte puanını 81'e yükseltirken şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, El Clasico'nun ardından konuştu.

Ancelotti, maçı değerlendirerek, "Maçın en iyi kısmı son dakikalardı (Gülerek). Jude Bellingham'ın golündeki kutlama muhteşemdi. Oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi. Bellingham'ın golünü yorumlayan Carlo Ancelotti, "Son bölümde Jude Bellingham'ın golüne dikkat çekmek isterim! Enerjimizin son damlasıyla gol atmayı başardık, unutulmaz bir haftaydı" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik direktör, Barcelona teknik direktörü Xavi'nin maç sonu sözleriyle ilgili de konuşarak, "Xavi mi? Xavi'nin ne düşündüğü hakkında yorum yapmak istemiyorum... Her iki takım için de güzel anların yaşandığı, sonunda enerjimizin son damlasıyla kazanmayı başardığımız maç hakkında konuşmak istiyorum" sözlerini sarf etti. 

"O POZİSYONUN GOL OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Maç içinde Lunin'in çizgi üstünde kurtardığı ve gol olup olmadığıyla ilgili çok konuşulan pozisyon için Ancelotti, "O pozisyonun gol olmadığını düşünüyorum" yorumunu yaptı.

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER SÖZLERİ

Ancelotti, Arda Güler sorusuna da cevap vererek "Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak" şeklinde konuştu. 

"Arda Güler takımla birlikte sevinmedi" şeklinde gelen soruyu cevaplayan Ancelotti, "Görmedim. Her şeyi sakince değerlendirmeliyiz" cevabını verdi


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Barcelona Carlo Ancelotti Real Madrid