Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bayern Münih'in özel jeti Boey için İstanbul'da

Almanya Bundesliga'nın dev ekiplerinden Bayern Münih, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bayern Münih'in özel jeti Boey için İstanbul'da

Galatasaray'ın 2021-22 sezonunun başında Fransız kulübü Rennes'ten 1.15 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Sacha Boey, gösterdiği performansla Bayern Münih'in radarına girmişti.

Alman devinin Boey için Galatasaray'a yaptığı 20 milyon euroluk teklif, sarı-kırmızılı kulüp tarafından kabul edilmemişti. Bayern Münih, Boey için teklifini 25 milyon euroya çıkarsa da Galatasaray bu rakamı da yetersiz bulmuştu.

Bu gelişmelerin ardından Bayern Münih, Boey'i transfer etmek için yeni bir hamle yaptı. Alman ekibi, Boey'i Münih'e getirmek için özel bir jet kiraladı.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayern Münih'in özel jetinin Atatürk Havalimanı'na indiğini duyurdu.

Sabuncuoğlu'nun paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Bayern Münih'in Sacha Boey'u Münih'e getirmek için kiraladığı özel jet, Atatürk Havalimanı'na indi. Boey kulüpler anlaşırsa; bugün Münih'e gidecek!

Sacha Boey bugün TSİ 15.00'te Münih'de olacak ve Bayern Münih için sağlık kontrolünden geçecek!"


Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Sacha Boey Yağız Sabuncuoğlu Bayern Münih