Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş’ta transfer harekatı: Fernando Santos’a PSG ve Chelsea listesi

Pendikspor’a 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta ara transfer dönemi için çalışmalar başladı. Stoper takviyesi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin teknik direktör Fernando Santos’a PSG ve Chelsea’den de oyuncuların bulunduğu bir transfer listesi verileceği öğrenildi.

Beşiktaş’ta transfer harekatı: Fernando Santos’a PSG ve Chelsea listesi

Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor’a 4-0 mağlup olan Beşiktaş, yeni teknik direktör Fernando Santos döneminde ilk kez kaybetti.

Yaşanan ağır mağlubiyetin ardından Siyah-Beyazlılar’da transfer çalışmaları başladı. 

Hürriyet'in haberine göre, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın bugün Fernando Santos ile yapacağı toplantının ardından transferde izlenecek rotayı belirleyeceği öne sürüldü.

Newcastle United'dan Lascelles'in yanı sıra PSG ve Chelsea'den bazı stoperleri transfer listesine alan yöneticiler, teknik direktör Santos'un toplantıda yapacağı tercihe göre hareket edecek.

PSG ve Chelsea'de forma şansı bulamayan stoper adaylarının isimlerinin Santos'a bildirildiği ve son kararını bugün vereceği kaydedildi.

HASAN ARAT DEVREYE GİRECEK

Beşiktaş başkanlık seçimlerinde PSG ve Chelsea yöneticileriyle yakınlığıyla bilinen Başkan Hasan Arat'ın Santos'un onay vermesiyle birlikte transferlerde devreye gireceği de iddia edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Chelsea Fernando Santos PSG Hasan Arat Transfer