Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi 20 milyon Euro'dan aşağı satmayacak!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde, bu sezon gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına girdi.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'yi 20 milyon  Euro'dan aşağı satmayacak!

Fenerbahçe yönetimi, 7 milyon Euro civarındaki teklifleri reddetti. Hollandalı futbolcu,Jayden Oosterwolde sol bek performansının ardından stoper olarak da dikkat çekiyor ve 2 İtalyan devinin ilgisini çekiyor.

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde için Serie A devlerinin tekliflerde bulunduğu ortaya çıktı. İtalyan temsilcilerinin Fenerbahçe'ye sunduğu teklif miktarı belirlendi.

İsmail Kartal'ın yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, son performansıyla Avrupa devlerinin radarına girdi. İddialara göre, İtalya'nın 2 büyük kulübü, sarı-lacivertli oyuncunun transferi için harekete geçti.

Sezon başında kiralık olarak ayrılması beklenen ancak İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda takımda kalan Jayden Oosterwolde, Twente maçından itibaren stoper pozisyonunda görev almaya başladı ve performansıyla dikkat çekti.

Sporx'in haberine göre; Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe'deki sol stoper performansının ardından Avrupa devlerinin ilgisini çekti. Fenerbahçe'ye ulaşan 7 milyon euroluk transfer teklifleri reddedildi.

Avrupa'dan birçok kulübün takip ettiği Jayden Oosterwolde için Napoli ve Milan'ın en ciddi talip olduğu belirtiliyor. 22 yaşındaki futbolcu için İtalyan devlerinin bonuslarla birlikte 15 milyon euroluk teklif sunduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki katkısı nedeniyle Jayden Oosterwolde'u ara transfer döneminde satmama kararı aldı. Sarı-lacivertli yönetim, Hollandalı futbolcunun taliplerine bu kararı bildirdi. İsmail Kartal'ın da teklifleri sezon sonunda değerlendirme tavsiyesinde bulunduğu belirtiliyor.

Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe yönetimi, bu sezon 30 resmi maçın 13'ünde sol bek, 17'sinde ise stoper olarak görev yapan Oosterwolde'u 20 milyon Euro'nun altında bir fiyatla satmayı düşünmüyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Fenerbahçe İsmail Kartal Jayden Oosterwolde