Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de 'Dursun' sürprizi!

Fenerbahçe, Dzeko'nun yedeği durumundaki Batshuayi ve Umut Nayir'in takımdan ayrılmak istemeleri nedeniyle golcü arayışına girdi. Sarı-lacivertliler, sezon başında Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'u yeniden kadrosuna katmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de 'Dursun' sürprizi!

Fenerbahçe, Michy Batshuayi ve Umut Nayir'in takımdan ayrılmak istemeleri üzerine golcü arayışına girdi. Bu kapsamda, sezon başında Fatih Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'un tekrar kadroya katılması planlanıdığı iddia edildi.

T24'ün haberine göre, Sarı-lacivertli ekip, devre arasında golcü pozisyonunda yaşanan hareketlilik nedeniyle transfer çalışmalarını hızlandırdı. Batshuayi'nin daha fazla süre bulmak istemesi ve Umut Nayir'in EURO 2024 hedefiyle bir takıma gitme isteği, Fenerbahçe'yi ara transferde iki yeni golcü arayışına yöneltti. Kulüp, bu çerçevede bir yabancı ve bir yerli golcü transferi yapmayı hedeflidiği belirtildi.

Yerli transferler arasında dikkat çeken bir isim ise Serdar Dursun oldu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sezon başında ayrılığına izin vermese de, daha fazla forma şansı bulma isteğiyle Karagümrük'e transfer olan Serdar Dursun'un geri dönüşü gündemde. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini eşiyle birlikte izleyen Serdar Dursun'un, İsmail Kartal'ın olumlu yaklaşımına maruz kaldığı belirtiliyor. Kartal'ın, Serdar Dursun'un geçmişteki başarılarına değer verdiği ve Fenerbahçe formasını tekrar giymesine sıcak baktığı ifade edildi.

Serdar Dursun, Fenerbahçe kariyerinde 64 maçta görev alarak 19 gol atmış ve 9 asist yapmıştır. Bu performansıyla dikkat çeken tecrübeli futbolcu, İsmail Kartal'ın yönetiminde kariyerinin zirvesini yaşamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Serdar Dursun