Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'den derbi biletleri hakkında açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü, pazar günü oynanacan Galatasaray derbisini stadyumda izleyecek sarı lacivertli taraftarlar için bir yönerge paylaştı.

Fenerbahçe'den derbi biletleri hakkında açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçemizin Trendyol Süper Ligi 37. hafta maçında 19 Mayıs 2024 Pazar günü saat 19:00’da Galatasaray’a konuk olacağı maçın misafir tribünü biletleri satışa çıkıyor.

Karşılaşmanın deplasman tribünü biletlerine, 17 Mayıs 2024 Cuma günü (bugün) saat 17:30’dan itibaren passolig.com.tr Passo Mobil Uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Satın alınan biletler transfere kapalı olacaktır.

Bilet fiyatı: 1.690 TL.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Müsabakayı deplasman tribününden izleyecek taraftarlarımızın stada ulaşımı, güvenlik tedbirleri kapsamında toplu olarak kulübümüz tarafından organize edilen otobüslerle sağlanacaktır.

Bu bağlamda bilet sahibi taraftarlarımızın maç günü (19.05.2024) en geç saat 13.30’da toplanma noktası olarak belirlenen Recep Peker Caddesi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Protokol Tribünü önünde olması gerekmektedir.

Deplasman tribününe münferit giriş yapılamayacak olup, taraftarlarımızın konuya hassasiyet göstermeleri önemle rica olunur.

Stadyuma gidiş – geliş esnasında yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda 6222 sayılı kanun kapsamında emniyet güçleri tarafından işlem yapılabileceğini hatırlatırız.

Toplanma alanına girişlerde bilet kontrolü yapılacak olup, alana giriş yapıldıktan sonra emniyet güçleri tarafından alan dışına çıkışa müsaade edilmeyecektir. Passolig kartının kişiye henüz ulaşmaması ya da Passomobil uygulamaya erişim sorunu vb. sebeplerden dolayı müsabakaya tek geçişlik passcard ile giriş yapacak taraftarlarımız tek geçişlik kartlarını sadece stadyumumuzda bulunan Passolig gişelerinden temin edebileceklerdir. Bu kartları sadece bilet sahibi taraftarın kendisi, Passolig kart başvurusu sırasında kullandığı kimlik ya da pasaportun ibrazı ile gişelerden alabilecektir. 19 Mayıs Pazar günü maraton tribünü passolig gişesi kapalı olacak olup, Recep Peker Caddesi ve Şefik Bey Sokakta bulunan passolig gişeleri hizmet verecektir.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Bilet Derbi