Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerin göz bebeği devlerin radarında! İşte Polonyalı'yı isteyen takımlar

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, İngiliz ve İtalyan devlerinin kıskacında. Sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de sergilediği performansla takımın değişilmezlerinden olan Polonyalı oyuncu, Liverpool, Chelsea, Manchester United ve Napoli'nin radarına girdi.

Fenerin göz bebeği devlerin radarında! İşte Polonyalı'yı isteyen takımlar

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski, İngiliz ve İtalyan devlerinin dikkatini çekti. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Polonyalı futbolcu, etkileyici performansıyla Liverpool, Chelsea ve Manchester United gibi İngiltere Premier Lig ekiplerinin yanı sıra İtalya Serie A şampiyonu Napoli'nin radarına girdi.

Rzeczpospolita gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe, 24 yaşındaki yıldız oyuncu için 30 milyon Euro'luk bir bonservis talebinde bulunuyor. Transfermarkt'a göre, Szymanski'nin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro ve Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 3.5 yıl daha devam ediyor.

Sebastian Szymanski, sezon başında 9 milyon 750 bin Euro bonservis bedeliyle Dinamo Moskova'dan transfer edilmişti. Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 29 maça çıkan Polonyalı oyuncu, 11 gol ve 10 asistle toplamda 21 gole doğrudan katkı sağladı. Bu performansıyla Szymanski, sarı-lacivertli takımda skora en çok katkı sağlayan isimlerden biri haline geldi, Edin Dzeko'nun ardından ikinci sırada yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe İngiltere Premier Lig Sebastian Szymanski Transfer