Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko'ya mı geliyor?

NBA'de Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın Fenerbahçe Beko'ya imza atacağı iddiası gündeme geldi.

Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko'ya mı geliyor?

NBA'de Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan Furkan Korkmaz'ın, Fenerbahçe Beko'ya imza atacağı öne sürüldü. Milli basketbolcunun transferiyle Fenerbahçe'nin büyük bir hamle yapabileceği belirtildi.

NBA'de takas döneminin son gününde Philadelphia Sixers'tan Indiana Pacers'a takas olan Furkan Korkmaz, Pacers tarafından serbest bırakılmıştı.

Yasin Yay'ın aktardığına göre , milli kısa forvet Furkan Korkmaz'ın Fenerbahçe Beko'ya imza atacağı ifade edildi. Ümit Avcı'nın da Korkmaz'ın İstanbul'a geldiğini belirttiği kaydedildi.

26 yaşındaki yıldız için Beşiktaş Emlakjet'in de devrede olduğu belirtilse de, oyuncunun Sarı Lacivertlilere imza atması daha muhtemel görünüyor. Euroleague için transfer dönemi 7 Şubat'ta kapandığı için Korkmaz, Fenerbahçe'ye imza atması halinde Avrupa arenasında mücadele edemeyecek ancak Türkiye Basketbol Ligi'nde oynamaya devam edebilecek.

Anadolu Efes altyapısından yetişen Korkmaz, Türkiye'de bir sezon Banvit forması da giymişti.

Korkmaz, 7 sezonluk NBA kariyerinde ortalama olarak 6.8 sayı, 2.0 ribaund ve 1.2 asist ile oynamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko Indiana Pacers Furkan Korkmaz