Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu! 'Bunlar kanlarına işlemiş...'

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, derbi sonrası yaşananlar ile ilgili Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Galatasaray'dan Ali Koç hakkında suç duyurusu! 'Bunlar kanlarına işlemiş...'

Süper Lig'in 37. haftasında lider Galatasaray, sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün kaydettiği golle Galatasaray deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla birlikte şampiyonluk düğümü son haftaya kalırken, derbiden sonra yaşanan olaylar gündeme oturdu.

Fenerbahçeli futbolcular maçın ardından galibiyeti taraftarıyla kutlamak için sahaya girmek istedi. Saha komiseri buna izin vermeyince, Fenerbahçeli yöneticiler devreye girdi. Başkan Ali Koç'un RAMS Park'a gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertli futbolcular sahaya çıktı. Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan gerginlik arbedeye neden oldu.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, yaşananların ardından suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.

Eray Yazgan yaptığı açıklamada, "Konu hakkında suç duyurusunda bulunduk. Kısa sürede aksiyon alınacaktır. Zaman zaman bizim taraftar grubumuzun kendisi için ifade ettiği kelimeler var. Bugün taraftarımızın ne kadar haklı olduğunu bir daha göstermiş oldu. Biz bu haksızlığın hukuksuzluğun bu memlekette devam etmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Ali Koç'a suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Yazgan, "Ali Koç normal bir vaziyette değildi. Kendini kaybetmiş bir vaziyetteydi. Biz bu haksızlığın hukuksuzluğun takipçisi olacağız. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Umarım kullandığı ifadeleri Savcılık önünde de kullanır. Madem mertlikten bahsediyor o zaman mertçe kullandığı ifadeleri savcılık önünde de söylesin. Öyle bir provokasyona, böyle bir şeye gerek yoktu" ifadelerini kullandı.

Eray Yazgan ayrıca, "İnsanlar dışarıda yarın bir gün okullarda sokaklarda kavgasını verseler ne olacak? Bir kişinin burnu kanasa mutlu mu olacak? Bütün nezaketimle protokol tribününde bekledim otobüslerine bindirmek için bekledim. Bir anda soyunma odasına girdiler" diye konuştu.

"KARTAL'IN OĞLU DEĞİL"

İsmail Kartal'ın oğlu için Eray Yazgan, "Trabzon'da da gördük. Bunlar kanlarına işlemiş. O linçi yapan bir yardımcı antrenör. İsmail Kartal'ın oğlu değil bizim için. Kendisi hakkında da bir girişimde bulunulur. Spor şube dedi ki bize çıkmalarına müsaade etmeyeceğiz" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Eray Yazgan Fenerbahçe Ali Koç Galatasaray suç duyurusu