Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray'dan Sacha Boey için rekor bonservis talebi

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, Bayern Münih'in transfer listesinde yer almaya devam ediyor. Öte yandan Galatasaray, Boey için kulüp tarihine geçecek bir bonservis talep ediyor.

Galatasaray'dan Sacha Boey için rekor bonservis talebi

Galatasaray'ın 2021-22 sezonu başında 1.15 milyon euroya transfer ettiği Sacha Boey, gösterdiği etkileyici performansla büyük kulüplerin dikkatini çekti. Bayern Münih, Sacha Boey'i kadrosuna katmak isteyen takımlar arasında öne çıkıyor.

Ancak ara transfer döneminde sağ bek pozisyonuna takviye yapmak isteyen Bayern Münih'in, Galatasaray'ın yüksek bonservis talebi nedeniyle transferde zorluk yaşadığı belirtildi.

Ancak, Sky'ın haberine göre Bayern Münih, Sacha Boey'i hala gündeminden çıkarmış değil.

Alman devi, ilk tercihini Nordi Mukiele'den yana kullanmak istese de Galatasaray'ın başarılı sağ beki hala transfer listesinde bulunuyor. Ancak, henüz yeni bir temas kurulup kurulmadığı belirsizliğini koruyor.

Bu arada, Galatasaray'ın Sacha Boey için 20-25 milyon euro talep ettiği bildirildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Fransız sağ bekin transferi kulüp tarihindeki en yüksek bedelli satış olarak kayıtlara geçecek.

23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon, 31 maçta sahaya çıkarak 2790 dakika süre aldı ve 2 golle katkı sağladı.



Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Bayern Münih Galatasaray Sacha Boey