Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Haaland durdurulamıyor: 53 gole ulaştı!

Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland, İngiltere Premier Lig'deki Brentford maçıyla birlikte İngiltere'de rakip olduğu tüm takımlara karşı gol attı. Haaland, bu süreçte 53 kez fileleri sarsmayı başardı.

Haaland durdurulamıyor: 53 gole ulaştı!

Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, sahasında Brentford'u ağırladı. Manchester ekibi maçı Erling Haaland'ın attığı tek golle mağlup etti. 

Golsüz tamamlanan ilk yarının ardından ikinci devrede Erling Haaland'la üstünlüğü yakalayan Pep Guardiola'nın ekibi maçı 1-0 kazanarak zirve arışında hata yapmadı.

Manchester City'ye galibiyeti getiren Norveçli futbolcu, bu sezon 22 gole ulaştı.

TÜM TAKIMLARA GOL ATTI

Manchester City'ye Borussia Dortmund'dan 2022'de transfer olan Erling Haaland, Brentford maçıyla birlikte ligde karşılaştığı tüm takımlara gol atmış oldu. Bu süreçte Premier Lig'de 53 kez ağları havalandıran golcü oyuncu, en çok golü Manchester United ve Fulham'a attı.

Norveçli golcü, iki takıma karşı 5'er gol kaydetti. Wolverhampton, Nottingham Forest, Crystal Palace, West Ham United ve Everton'a karşı ise Haaland 4'er gol attı.

EN ÇOK GOL ATAN OYUNCUNUZU ELEŞTİRMEYİN

Karşılaşmanın ardından Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Erling Haaland'ın performansI hakkında açıklamalarda bulundu. Guardiola açıklamasında, "Asla en çok gol atan oyuncunuzu eleştirmeyin. Size eninde sonunda yanıt verecektir. İki aylık bir aradan sonra takıma katıldı. Zor bir hafta geçirdi. Şu anda en iyi durumunda değil ama iki aylık sakatlığın ardından bu normal" şeklinde konuştu. 

PREMIER LİG'DE FARK YARATIYOR

Manhcester City'deki ilk sezonunda Erling Haaland, 3 kupada şampiyonluk sevinci yaşarken tüm kulvarlar dahil edildiğinde 52 gol kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde 12, F.A. Cup'ta 3, İngiltere Lig Kupası'nda ise 1 gol kaydeden Haaland, Premier Lig'de sezonu 36 golle tamamladı.

Bu sezon Premier Lig'de 23 yaşındaki oyuncu 20 maçta 17 gol kaydetti.



Haber Kaynağı : 12punto

Manchester City Erling Haaland Pep Guardiola