Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırının raporu ortaya çıktı: Faruk Koca'dan koridorda şok sözler!

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler’in Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklu saldırıya uğradığı olayın raporu ortaya çıktı. Olayların koridorda da devam ettiği belirtilen raporda, Faruk Koca’nın "Buradan çıkamayacaklar" dediğine yer verildi.

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırının raporu ortaya çıktı: Faruk Koca'dan koridorda şok sözler!

MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya girerek hakem Halil Umut Meler’e saldırdı.

Olayın ardından Faruk Koca tutuklanırken, saldırıya ilişkin adli süreç devam ediyor.

SAHA KOMİSERİNİN RAPORU ORTAYA ÇIKTI: BURADAN ÇIKAMAYACAKLAR

Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen saldırıyla ilgili saha komiserinin tuttuğu rapor ortaya çıktı.

NTV’nin haberine göre; raporda olayların koridorda da devam ettiğini belirtilirken Faruk Koca'nın hareketlerde bulunarak "Buradan çıkamayacaklar." dediği belirtildi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında eski MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş.Y.Ş. ile K.Ç.'nin alınan ifadelerin ardından “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklanmış ardından da Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti. 

'AMACIM YÜZÜNE TÜKÜRMEKTİ' DEMİŞTİ

Faruk Koca'nın ilk ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmediği, "Hakemin verdiği yanlış kararlar ve tahrik edici davranışlarından dolayı bu olay gelişmiştir. Benim amacım hakeme sözlü tepki gösterip, yüzüne tükürmekti, bu esnada hakemin yüzüne bir tokat attım. Benim atmış olduğum tokat kırığa sebebiyet vermez. Benim atmış olduğum tokattan sonra hakem yaklaşık 5-10 saniye ayakta durdu. Daha sonra kendisini yere attı. Kalp rahatsızlığım bulunması sebebiyle de beni olay yerinden hemen uzaklaştırdılar. Ben bunun dışında gerçekleşen hiçbir olaydan haberdar değilim." savunmasını yaptığı öğrenilmişti. 

Koca, hakemlerin sahaya inince "Sizi bitireceğim" diye tehdit ettiği iddiasını ise kabul etmemişti.

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler ise dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek İzmir'e ailesinin yanına gitti.



Haber Kaynağı : 12punto

Ankaragücü Halil Umut Meler Faruk Koca