Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal'dan maç öncesi zorunlu rotasyon vurgusu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. İsmail Kartal kadrodaki rotasyona değindi.

İsmail Kartal'dan maç öncesi zorunlu rotasyon vurgusu

Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal müsabaka öncesi konuştu.

"ZORUNLU ROTASYONLA MAÇA BAŞLAYACAĞIZ"

Sakatlıklardan dolayı kadroda zorunlu rotasyona gittiğini aktaran İsmail Kartal, "Bazı sakat oyuncularımızın son idmanlarda yaşadıklarından dolayı zorunlu rotasyonla maça başlayacağız. Hangi oyuncuyla başlarsak başlayalım her maça kazanmak için çıkıyoruz" ifadelerini kullandı.

"BAZI OYUNCULARIMIZI BAZI MEVKİLERDE DENEDİK"

Bazı futbolcuları farklı mevkilerde denediklerini bildiren Kartal, "Bu akşam da iyi mücadele edip iyi oynayıp 3 puanı almak istiyoruz. Sonuçta hafta içinde bazı oyuncularımızı bazı mevkilerde denedik, onlarla başlayacağız. Bu maçı kazanıp yolumumza devam etmek istiyoruz" dedi.

"RAKİBE GÖRE PLANLARIMIZI YAPTIK"

Kayserispor'un oyununa göre planlarını yaptıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Kayserispor iyi bir takım. Rakibe göre planlarımızı yaptık. Tüm oyuncularımıza güveniyorum. Hangi oyuncuyla oynarsak oynayalım iyi bir oyunla kazanmayı ümit ediyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe İsmail Kartal Kayserispor