Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı öncesi açıklama! 'Yunanistan'da iyi başlamıştık...'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile karşılaşacakları maç öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuştu.

İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı öncesi açıklama! 'Yunanistan'da iyi başlamıştık...'

İsmail Kartal, Olympiakos'la oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kartal, şunları kaydetti:

"Oyuncularımızla toplantılar, antrenmanlar yaptık. İlk maçta 3-2 kaybederek ülkemize geldik. Yarın muhteşem tarafarımızın önünde yarı finale çıkabilmek için yapmış olduğunuz analizlerde rakibimizin kaliteli oyuncuları var. Olympiakos iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Yarı finale adımımızı atabilmemiz için taraftarımızın vereceği enerjiyle, güçlü oyunla yarı finale çıkmak istiyoruz. 

"DJİKU ÇOK İYİ DURUMDA"

Djiku çok iyi durumda. Bugün bakacağız, yarın oynayabilir. Djiku'nun oynayacağı daha belli değil. Bu akşam karar vereceğiz. Çok kaliteli bir oyuncu. Bir maçta ayağının tarak kemiği kırılıyor, maçı öyle bitiyor haberi yok. Çok özgüvenli bir oyuncu. Çok değerli bir oyuncu. Bu akşam bakacağız ve bir değerlendirme yapacağız.

Yarın taraftarlarımızın maç başından sonuna kadar bizi destekleyeceklerine inanıyoruz. Bu destekle performansın artacağını biliyoruz. Bunu ortaya koyabilmek için taraftarın desteği çok önemli. Yunanistan'da iyi başlamıştık, gol atalım derken kendi yapmış olduğumuz bireysel hatalardan gol yedik. Yarın böyle hatalar yapmadan kendi karekterimizi yansıtarak maçı bitirmek istiyoruz.

JAYDEN OOSTERWOLDE'NİN DURUMU

Şu anda iyi durumda. Çok güçlü bir kas yapısı var. Beklenenden daha iyi aramıza dönebileceğini düşünüyoruz. Belki de lig bitmeden aramıza katılabilir diye tahminde bulunuyoruz." 


Haber Kaynağı : 12punto

İsmail Kartal Jayden Oosterwolde Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi