Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: 'Kiralanacağı kulüp...'

İspanyol basınında Real Madrid forması giyen Arda Güler için kulübe çok sayıda teklif geldiği, Ancelotti'nin onay vermesi durumunda milli futbolcunun kiralanacağı kulübün de belli olduğu iddia edildi.

İspanyol basınından Arda Güler iddiası: 'Kiralanacağı kulüp...'

EURO 2024'te gruptaki ilk maçta Gürcistan'a attığı golle Avrupa'da gündem olan Arda Güler'le ilgili İspanyol basınında transfer haberleri çıkmaya devam ediyor.

İspanyol basınına göre Haziran 2029'a kadar Real Madrid ile sözleşmesi olan milli futbolcunun durumu Mbappe ve Endrick'in gelişiyle hücum hattında artacak rekabete göre netleşecek.

Bu yüzden Real Madrid teklifleri reddetse de B planını da hazırda tutuyor.

Eğer Ancelotti kampın ardından 'kiralansın' kararı verirse Arda Güler için gelen teklifler yeniden masaya yatırılacak. Ancak karar aşamasında kesin olan bir kural var. O da Arda'nın kesinlikle İspanya dışına kiralanmayacağı.

REAL MADRİD ARDA GÜLER'İ KİRALAYACAKSA BU KULÜP...''

Hatta olası bir kiralama kararı halinde Arda Güler'in gönderileceği kulüp de hemen hemen belli. Radio Marca'nın haberine göre Real Madrid, eğer Arda Güler'i kiralayacaksa bu kulüp Real Sociedad olacak.

''ARDA ÖZEL OLDUĞUNU GÖSTERDİ''

Ancelotti, Arda Güler'in performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Arda, özel olduğunu gösterdi. Kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi. Özel bir yeteneği var. Bu yeteneğini kaleye uzak olmaktan daha çok yakın olduğunda daha iyi gösterebiliyor" ifadelerini kullanmıştı.


Haber Kaynağı :

Real Madrid Arda Güler EURO 2024