Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Joao Cancelo'dan Guardiola'ya sert sözler: Yalancı, nankör...

Manchester City'de menajer Pep Guardiola ile tartıştığı iddia edilen ve önce Bayern Münih'e, bu sezon da Barcelona'ya kiralık gönderilen Joao Cancelo, eski kulübü ve İspanyol teknik adam ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Joao Cancelo'dan Guardiola'ya sert sözler: Yalancı, nankör...

Benfica'da yaptığı çıkışla 2015 yılında 15 milyon euroya Valencia'ya; buradaki performansıyla 2018 yılında 40 milyon euroya Juventus'a; İtalyan devindeki oyunuyla 2019 yılında 65 milyon euroya Manchester City'ye transfer olan Joao Cancelo, 2023 yazında beklenmedik şekilde Manchester City'den ayrılmıştı.

GUARDIOLA İLE KAVGA ETTİĞİ İDDİASI...

2019'dan 2022 Dünya Kupası'na kadar vazgeçilmez olduğu City'de Dünya Kupası sonrası formasını kaybeden Cancelo'nun menajer Pep Guardiola ile tartıştığı yönünde haberler çıkmış, aynı sezonun ikinci yarısında Portekizli futbolcu apar topar Bayern Münih'e kiralık gönderilmişti.

"PEP YALAN SÖYLÜYOR"

Geçmiş dönemde Guardiola, Cancelo'nun takım arkadaşları Rico Lewis ve Nathan Ake'den hoşnut olmadığı, bu iki oyuncunun ilk 11'de olmaması gerektiğini düşündüğünü iddia etmişti. Röportajda Guardiola'nın bu sözleri hatırlatılınca Cancelo şunları söyledi: Guardiola yalan söyledi! Onlara hiçbir zaman kötü bir arkadaş olmadım. Bunu Nathan'a ya da Rico'ya sorabilirsiniz. Onlara karşı üstünlük veya aşağılık kompleksim yoktu. Bu, hocanın kendi görüşü."

"BANA NANKÖRCE DAVRANDILAR"

Neden sessiz kaldığı sorulan Cancelo; "Sessiz kaldım çünkü bu doğru değil. Manchester City'nin bana biraz nankörce davrandığını düşünüyorum. Çünkü orada bulunduğum yıllarda çok önemli bir oyuncuydum. Kulübe ve taraftarlara olan bağlılığımda hiçbir zaman başarısız olmadım ve her zaman her şeyimi verdim. Soyulup saldırıya uğradım ve ertesi gün Emirates'te Arsenal'e karşı maça çıktım. Bunlar unutulmayacak şeyler. Eşimi ve kızımı evde yalnız bıraktım, dehşete düştüm" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Manchester City Pep Guardiola Joao Cancelo