Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Neymar, geleceğin Brezilyalı yıldızını açıkladı

Brezilya futbolunun son büyük yıldızı olan Neymar sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak konumda.

Neymar, geleceğin Brezilyalı yıldızını açıkladı

Copa America devam ederken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Neymar, geleceğin Brezilyalı yıldızının kim olacağı sorusuna yanıt verdi.

Palmeiras'tayken Real Madrid'in transferi Endrick, West Ham'ın transferi Luis Guilherme'yle birlikte oynayan ve Chelsea tarafından kapılan (1 Temmuz 2025'ten itibaren) Estevao'yu gösteren Neymar, "Geleceğin yıldızı mı? Bence Palmeiras'tan Estevao Brezilya futbolunda yükselek büyük bir yetenek, onun bir dahi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Tam adı Estêvão Willian Almeida de Oliveira Gonçalves olan oyuncu 24 Nisan 2007 doğumlu. Kanatta görev yapan Estevao, Nike'ın sözleşme yaptığı en genç Brezilyalı oyuncu unvanına sahip. Bu unvan daha önce Real Madrid oyuncusu Rodrygo'ya aitti.

Brezilya Serie A'da ilk profesyonel maçına 16 yıl 8 aylıkken Palmeiras'la çıkan oyuncu kulüp tarihinde ligde forma giyen en genç 4. oyuncu unvanını almıştı.

Estevao, Palmeiras formasıyla ilk golünü Libertadores Kupası'nda Liverpool (Ekvador) takımına karşı atmıştı. Böylece Angelo Gabriel ve Endrick'ten sonra 17 yaş altında Palmeiras formasıyla gol atan 3. futbolcu olmuştu.

Chelsea, 1 Temmuz 2025'te kadrosuna katılacak Estevao için Palmeiras'a 34 milyon euro bonservis + 23 milyon euro performansa dayalı bonus ödeyecek.

Messi ve Neymar ile karşılaştırılan oyuncuya Messi'ye yakın oyun tarzı nedeniyle Messinho lakabı takıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

brezilya Copa America Forma Neymar