Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Orkun Kökçü Roger Schmidt'i şuçladı: Beni çok öfkelendirdi!

Sezon başında 25 milyon euro karşılığında Feyennord'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Orkun Kökçü, yeni takımındaki yeni rolünü ve teknik direktör Roger Schmidt ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Orkun, Benfica'ya transfer olmanın yanlış bir karar olduğunu söyledi.

Orkun Kökçü Roger Schmidt'i şuçladı: Beni çok öfkelendirdi!

Benfica'da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, Benfica günlerine dair açıklamalarda bulundu.

Orkun Kökçü, Portekiz ekibindeki rolünden memnun olmadığını belirtirken, teknik direktörü Roger Schmidt'i eleştirdi.

De Telegraaf'a konuşan Orkun, "Portekiz'de ve diğer büyük kulüplerde diğer oyuncuların nasıl ön plana çıkarıldığını gördüm. Bu da belli bir statü yaratıyor. Başından beri kendimi hiç önemli hissetmedim. Teknik direktör tarafından bile. Ben masaya vuran ya da taleplerde bulunan biri değilim ama belki de bana verdiği rol nedeniyle fazla mütevazıydım" dedi. 

'DOĞRU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM'

Benfica'ya gitme kararının doğru olmadığını kaydeden Orkun Kökçü, "Benfica’ya geldiğimde, bunun kariyerim için en doğru bir adım olduğunu, kendimi birçok yönden geliştirebileceğimi düşünmüştüm. Ancak bunun doğru olduğunu söyleyemem" şeklinde konuştu. 

'YEDEK KALMAM BENİ ÖFKELENDİRDİ'

Orkun Kökçü, teknik direktör Roger Schmidt'in kendisine sürekli defansif görevler verdiğini ve bu durumun kendisi için iyi olmadığını söyleyerek, "Schmidt her türlü defansif görevle beni çok fazla geride tutuyor. Niteliklerimden faydalanmak istiyorsanız buna gerek yok. Saha içinde çözümler bulabilirim, ileriyi düşünürüm, dikine paslarımla tanınırım. Bu sezon bile istatistikler bunu vurguluyor. Benfica için hala çok daha fazla şey ifade edebilirim ve belki de hayal kırıklığımın bir kısmı da burada yatıyor. Birkaç kez yedek kalmak beni öfkelendirdi ve hayal kırıklığına uğrattı. Tam da o anlarda takım için çok şey ifade edebileceğimi biliyordum"dedi. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Benfica Orkun Kökçü