Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sagiv Jehezkel ülkesi İsrail'de omuzlar üzerinde karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında attığı golün ardından İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını destekleyici bileğindeki yazıyı kameralara gösteren ve sonrasında gözaltına alınan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel (28), tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı ve sınır dışı edildi.

Sagiv Jehezkel ülkesi İsrail'de omuzlar üzerinde karşılandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, saat 17.15 itibarıyla ülkemizden ayrılmıştır.

Bir kez daha belirtmek isterim ki Türkiye her zaman tüm mazlumların ve Filistin halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.

"ÖZEL UÇAKLA AYRILDI"

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, yaptığı açıklamada, Jehezkel'i, yaptığı hareketten dolayı Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında dün Trabzonspor ile oynadıkları maç sonrası yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bıraktıklarını anımsattı.

Evren, İsrailli futbolcunun ülkesine dönmek üzere özel uçakla Antalya'dan ayrıldığını ifade etti.

OMUZLAR ÜZERİNDE KARŞILANDI

Özel uçakla Türkiye'den ayrılan Sagiv, ülkesi İsrail'de kalabalık bir grup tarafından karşılandı. İsrail'e verdiği destek yüzünden Türkiye'den sınır dışı edilen Sagiv, havalimanında kendisin karşılayanlar tarafından omuzlara alındı ve o anlar objektiflere yansıdı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Antalyaspor Filistin havalimanı grup futbol Sagiv Jehezkel Süper Lig Trabzonspor Trendyol Süper Lig Türkiye

İlgili Haberler