Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Samsunspor-Trabzonspor maçı sonrası gerginlik

Süper Lig'in 35. haftasında Samsunspor sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ile Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol arasında gerginlik yaşandı.

Samsunspor-Trabzonspor maçı sonrası gerginlik

Süper Lig'in 35.haftasında Samsunspor kendi sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Mücadeleyi Samsun ekibi 3-1 kazandı. Maçın ardından Trabonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır ve Samsunspor Teknik direktörü Markus Gisdol arasında gerginlik çıktı.

UĞURCAN ÇAKIR İLE GISDOL ARASINDA GERİLİM

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, müsabakanın ardından kutlama için sahaya giren Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol'e doğru yöneldi. Gisdol'ü ittiren deneyimli kalecinin daha sonra söylendiği anlar yayına yansıdı.

Futbolcuların araya girmesinin ardından olay büyümeden önlenirken, Uğurcan Çakır'ın sinirli bir şekilde soyunma odasına yürüdüğü görüldü.

Uğurcan Çakır'ın sahayı terk etmesinin ardından orta sahada toplanan futbolcular arasında da ufak çaplı tartışma yaşandığı gözlemlendi.

UĞURCAN'DAN GISDOL'E ÖZÜR

Uğurcan Çakır, Samsunspor maçının bitiminde Markus Gisdol ile yaşadığı tartışma sonrası deneyimli teknik adamdan özür diledi:

''Maçın atmosferiyle yaşanan bir olay. Markus hocamdan özür dilerim."

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

Süper Lig Samsunspor Trabzonspor Uğurcan Çakır Markus Gisdol