Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Szymanski'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli oldu!

EURO 2024 öncesi hazırlık maçında Türkiye, Polonya'ya 1-2 mağlup oldu. Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski ise takımdaki geleceğine ilişkin ilk ipucunu verdi.

Szymanski'nin takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belli oldu!

EURO 2024'e sayılı günler kala A Milli Takım Polonya ile oynadığı hazırlık maçında sahadan 1-2 mağlup ayrıldı. 

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"MOURİNHO İLE ÇALIŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

25 yaşındaki Polonyalı 9.75 milyon euro karşılığında takıma katılmış ve bu sezon takımdan ayrılması olası isimler arasında yer almıştı.

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken maç sonu yaptığı açıklamada Szymanski şunları söyledi:

"Jose Mourinho, Türk futboluna çok yakışacaktır. Onunla çalışacağım için çok memnunum. Yakında yüz yüze tanışacağız. Umuyorum ki güzel işler çıkarırız. Mesajlaştık fakat henüz yüz yüze görüşemedik. Takım arkadaşım Zalewski, Mourinho'nun çok iyi bir hoca olduğunu söyledi. Zalewski'yi Fenerbahçe'ye getirmek isterim ama tabii ki bu bir şaka. Mourinho ile çalışmak için sabırsızlanıyorum..

ARDA GÜLER YORUMU

Arda Güler'i Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı için tebrik ettim. Onunla ilk defa karşılaşıyoruz. Onun için en iyisini diliyorum."

MOURİNHO DA ONU TAKIMDA GÖRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe’de başkanlık yarışındaki isimlerden olan Ali Koç’un yönetiminde olan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Sports Digital YouTube kanalında katıldığı yayında, teknik direktör Jose Mourinho’nun takımdaki bir yıldız futbolcuya bayıldığını söylemişti.

Ilıcalı, "Fenerbahçe’ye çok iyi isimler gelecek. Jose Mourinho, Szymanski’ye bayılıyor. Bu sene Şampiyonlar Ligi’ne katılır mıyız onu bilemem. Bizim masadaki konumuz; bu seneki Şampiyonlar Ligi değil. Seneye şampiyonluk, sonraki sene şampiyonluk, sonraki sene bir daha şampiyonluk” ifadelerini kullanmıştı.



Haber Kaynağı : 12punto

Sebastian Szymanski Fenerbahçe Jose Mourinho Polonya