Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Uğur Dündar'dan Eray Yazgan'a 'yönetici kılıklı holigan' benzetmesi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan'ın kendisine yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Uğur Dündar'dan Eray Yazgan'a 'yönetici kılıklı holigan' benzetmesi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan’ın ifadelerine yanıt verdi. Eray Yazgan’ın yaptığı açıklamaların ardından, Uğur Dündar sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, kendisine yönelik saldırıda bulunan kişiye sözlerini iade ettiğini belirtti ve kendisine karşı yapılan kötü sözlere rağmen, bu tür bir saldırıda bulunmadığını ifade etti.

Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Kendilerine yönelik hiçbir kötü söz söylemediğim halde şahsıma saldırarak hedef gösteren yönetici kılıklı holigana sözlerini misliyle iade ediyorum."

Eray Yazgan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dün akşam bir üyemiz 14 yaşındaki kızıyla birlikte Galatasaray Kadın Voleybol Takımımızın maçının çıkışında yaklaşık 40 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştır. Ufacık kıza vuracak kadar alçaklaşan bu eşkıyalar, kardeşlerimizin ellerindeki pankartları da gasp etmişlerdir. Tesadüfen oradan bir trafik polisi geçmiyor olsa belki de bugün geri dönülemez sonuçlardan bahsediyor olacaktık. Kulübümüz bu yağmacıların, azmettiricilerinin ve onları provoke eden kişilerin peşini hukuki yoldan asla bırakmayacaktır. Başkanımız itidâl vurgusu yaparken tam olarak da bu ve benzeri muhtemel olaylardan endişesini dile getirmiştir. Ancak eş zamanlı olarak dün akşam bir yayında da takip ettiğimiz taasubun vücut bulmuş hali Uğur Dündar ve benzeri bağnaz, provakatör sözde yöneticiler olayları bu noktaya getirmek için çaba göstermektedir. Bu sinsi ve başarı için her yolu mübah sayan anlayışla mücadele etmeye devam edeceğiz. Siz ne yaparsanız yapın ülkeye ektiğiniz nefret tohumlarını teker teker söküp atacağız. Beslendiğiniz nefret dilini Türk sporundan sileceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

Eray Yazgan Fenerbahçe Galatasaray Uğur Dündar Yüksek Divan Kurulu