Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Union Saint Gilloise maçı öncesi Fenerbahçe'ye stoper müjdesi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek Union Saint Gilloise, karşılaşma öncesi savunma hattında sıkıntı yaşıyor. Belçika temsilcisi yedek stoperi olmadan maça çıkacak.

Union Saint Gilloise maçı öncesi Fenerbahçe'ye stoper müjdesi

Fenerbahçe'nin bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşılaşacağı Union Saint-Gilloise'da savunma hattında önemli sakatlıklar yaşadı.

Üçlü defans oynayan ve kadrosunda 5 stoper bulunan Belçika takımında, 2 isim sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek.

Saint-Gilloise'ın Arjantinli stoperi Kevin Mac Allister, 28 Şubat'ta Club Brugge ile oynanan kupa maçının 20. dakikasında dizinden sakatlanarak oyundan çıkarıldı. 

Hafta sonu ligde oynanan Oud-Heverlee Leuven maçında forma giyemeyen Mac Allister'ın Fenerbahçe'ye karşı da oynaması beklenmiyor.

Belçikalı stoper Fedde Leysen de uzun süredir yaşadığı omuz sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Teknik direktör Blessin, savumayı Ross Sykes, Christian Burgess ve Koki Machida üçlüsünden oluşturması beklendiği kaydedildi.

Union Saint-Gilloise'ın kulübesinde ise stoper mevkisinde bir yedek futbolcu yer almayacak.

AMOURA CEZA SINIRINDA 

Union SG'de Burgess sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İngiliz stoper bu akşam sarı kart görmesi halinde rövanş maçında forma giyemeyecek. Belçika ekibinde ceza sınırındaki bir diğer oyuncu ise takımın yıldızı Mohamed Amoura. Amoura bu maçta sarı kart görmesi halinde rövanş maçında olmayacak.



Haber Kaynağı : 12punto

Union Saint-Gilloise Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi