Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Union SG maçı sonrası spor yorumcularından Fenerbahçe yorumu: 'Özür dilerim Jayden'

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 maçında Belçika temsilcisi Royal Union Saint Gilloise'yi deplasmanda 0-3 mağlup etti. Peki spor yorumcuları maç için neler söyledi? İşte ayrıntılar..

Union SG maçı sonrası spor yorumcularından Fenerbahçe yorumu: 'Özür dilerim Jayden'

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 maçında deplasmanda Union Saint Gilloise'yi Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle 3-0 yendi. Maç sonrası spor yorumcuları kritik maçı değerlendirdi.

İşte öne çıkan yorumlar...

İLKER YAĞCIOĞLU: "MOURINHO GÖRSE KISKANIRDI"

"Fenerbahçe, Belçika'da dün gece öyle bir 45 dakika oynadı ki bence kusursuzdu. Rakibe bir tek pozisyon dahi vermeden topa sahip olarak golü de bulup üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiler. Özellikle savunma anlayışını bundan iyi yapmak mümkün değildi. Jose Mourinho görse bu savunmayı kıskanırdı"

GÜRCAN BİLGİÇ: İSMAİL KARTAL FARKI

"İsmail Kartal farkı burada devreye giriyor. Çokca bahsettiğimiz "oyun gücü", taktik disiplin ile birleştiğinde, Belçika'nın "prensleri" sürekli duvara çarpıp geri döndüler. Bu kurguyu yöneten ve üreten de İsmail Yüksek oldu. Cengiz, Szymanski, hatta Tadic göze batmadı maç boyunca. Çünkü maçın karakteri ofansif değil, defansif ve sonraki maç üzerine kuruldu. Elemeli maçların "ruhu" burada… İyi oynamak değil, doğru dizilip, istenen sonucu almaktır önemli olan."

UĞUR MELEKE: "ÖZÜR DİLERİM JAYDEN"

"Ben daha önce bir Türk takımının Avrupa’da 1,95 üstü 3 futbolcusu birden olan bir ekiple eşleştiğini hatırlamıyorum. Bu kadar uzun bir ekibe karşı Fenerbahçe 10’dan fazla korneri başarıyla savundu. Bu savunmada hem Djiku’nun, hem de Oosterwolde’nin önemli rolleri var.

Daha önce Oosterwolde’ye verilen 6 milyonu fazla bulmuştum, yanılmışım. Vergeef me Oosterwolde (Özür dilerim Oosterwolde). Belki hala bek rolünde seviyesi tartışılabilir. Ancak stoper pozisyonunda boyu, sertliği ve hızıyla çok iyi bir alternatif oldu Oosterwolde"


Haber Kaynağı : 12punto

Union Saint-Gilloise Fenerbahçe Jayden Oosterwolde