Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/spor/video-baskan-buyukeksi-hakem-halil-umut-meleri-ziyaret-etti-euro-2032nin-alinmasi-soz-konusu-degil-10392

Başkan Büyükekşi Hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti: 'EURO 2032'nin alınması söz konusu değil'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün akşam oynanan Süper Lig maçında saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü Acıbadem Ankara Hastanesi'nde ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, tedavi gördüğü hastanede bulunan Hakem Halil Umut Meler'i ziyaret etti. Başkan Büyükekşi, hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Büyükekşi "Halil Umut Meler hocamızı az önce ziyaret ettik. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte buradayız. Allah'a çok şükür sayın başhekimimizin bize belirttiği üzere hocamızın sağlık durumu gayet iyi. 

Yarın taburcu olacak. 10 günlük bir yavrusu var. Bir an önce ailesine gitmek istiyor. İzmir'e dönmek istiyor. Bu yapılan saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu tür konularla keşke burada olmasaydık. Biz TFF olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında 2024 Avrupa Şampiyonası'na katıldık. Vatandaşlarımızı onurlandırdık gururlandırdık. 2032 Şampiyonasına İtalya ile bilrikte ev sahipliği yapma hakkı aldık. Ama bu iş kesinlikle unutulmamalıdır. Bunun bir milat olması lazım" diye kaydetti.

EURO 2032'NİN ALINMA İDDİASI

Yaşanan olayın ardından, EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'den alınacağı iddialarına ilişkin Başkan Büyükekşi şu şekilde yanıt verdi: "EURO 2032'nin alınması gibi bir durum söz konusu değil. Aleksandar Ceferin de aradı, yanınızdayız dedi." Başkan ayrıca şunları ekledi: "Sadece geçmiş olsun dileklerini iletmek için değil, bugün önemli görüşmeler yapacağız. Bakanlarımızla görüşmeler yapacağız. Bu olayın her türlü gerek suçluları, gerekse buna sebep olan tüm paydaşları buradan tekrar kendilerine gelmesini özellikle kamuoyundan talep ediyorum."

Haber Kaynağı : 12punto