Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Aksaray'da hatalı park yapan sürücü polise direndi: 'Elini ayağını öperim o aracı çektirtmem'

Aksaray’da trafiği aksatan araç yüzünden polis memuruna karşı çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu.

Aksaray'da hatalı park yapan sürücü polise direndi: 'Elini ayağını öperim o aracı çektirtmem'

Aksaray’da, hatalı park yapan bir sürücü, trafik polislerine direndi. Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfez Elçibey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.U. (23) isimli sürücü, aracını, park edilecek yer bulamayınca, trafiğe açık olan yolun 2. şeridine park etti. Bu nedenle cadde üzerinde uzun bir araç kuyruğu oluştu ve trafik ciddi şekilde aksadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine bağlı motosikletli trafik polisi, trafiği aksatan aracı çekiciyle çektirmek istedi. Ancak araç başında polis memurunu gören sürücü, "Aracımı çekemezsiniz" diyerek tartışmaya başladı. Polis memuru, sürücüye yasaları ve kuralları hatırlatsa da sürücü, aracının çektirilemeyeceğini ısrarla belirtti.

Olayın büyümesi üzerine, asayiş ekipleri de çağrıldı. Trafikte sıkışıklık yaşanması nedeniyle asayiş ekiplerinin olay yerine ulaşması güçlükle gerçekleşti. Ekipler, öfkeli sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı, ancak sürücü, asayiş ekiplerine de aracını çektirtmeyeceğini söyledi. Sürücü, polis memuruna, “Elini ayağını öperim ama o arabayı çektirtmem” diyerek direndi ve polis merkezine gitmeyeceğini ifade etti.

Polis ekipleri, aracın çekilme nedenini anlatmalarına rağmen sürücüyü ikna edemediler. Sürücüye çeşitli maddelerden toplam 3 bin 702 TL para cezası kesildi ve 100 ceza puanını doldurduğu için ehliyetine 2 ay süreyle el konuldu. Araç çekiciye yüklenerek otoparka çekildi. Sürücü, ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

Aksaray Trafik polisi