Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı

Marmara Bölgesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, İstanbul'da aralıklarla etkili olmaya devam ediyor. Tahminlere göre yağışlar önümüzdeki saatlerde de kendisini gösterecek.

İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış etkili olmaya başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) beklenen yağış konusunda dün bir uyarı yayınlamıştı. Gök gürültülü sağanak yağış, özellikle Anadolu yakasında aralıklarla etkili oldu. Bugün de öğle saatlerinde yağmur geçişleri oldu. 

İLERLEYEN SAATLERDE DEVAM EDECEK

Yaz yağmuruna hazırlıksız yakalanan çok sayıda İstanbullu zor anlar yaşadı. Meteoroloji yetkilileri, yağmur geçişlerinin önümüzdeki saatlerde de etkisini sürdürmesinin beklendiğini belirtti.

VATANDAŞLAR HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Kartal'da yağmur suları ile dolan caddelerde araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar saçakların altında yağmurun dinmesini beklerken, bazı vatandaşlar ise koşarak kaçmaya çalıştı.

YER YER TRAFİK OLUŞTU

Avrupa Yakası'nda ise başta Sarıyer olmak üzere Boğaz ve çevresinde aralıklarla yağış görüldü. Fatih'te de bazı bölgelerde yağış nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Yağışın da etkisiyle sürücüler, 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinin girişlerinde ve bağlantı yollarında yavaş ilerleyebildi. D-100 kara yolu ile TEM Otoyolu'nda da bazı bölgelerde trafik yoğunluğu meydana geldi.



Haber Kaynağı : 12punto

İBB AKOM 15 Temmuz Şehitler Köprüsü