Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

25.000 pounda koruma köpeği aldı

Ünlü futbolcu Jack Grealish, Noel’de takımı ile birlikte deplasmandaki maça gittiğinde Malikhanesi soyulmuş ve 1 milyon sterlin değerinde mücevherleri çalınmıştı

25.000 pounda koruma köpeği aldı

İngiltere Milli takımı ve Manchester City’nin yıldız futbolcusu Jack Grealish, başına gelen korkunç hırsızlık olayı sonrası çağreyi koruma köpeği almakta buldu. 

Grealish takımıyla birlikte deplasmanda ter dökerken ailesi malikane de onun maçını izliyordu. Tam  bu sırada bir hırsızlık çetesi eve baskın düzenledi. Ünlü futbolcunun malikanesinden  milyon sterlinlik mücehver çalınmıştı. 

Polis tüm çabalarına rağmen hırsızlığı gerçekleştiren çete üyelerini yakalayamadı. Grealish bu olaydan sonra 25.000 pound değerinde Belçika Malinois koruma köpeği alarak hırsızlara karşı yeni bir güvenlik önlemi oluşturdu. Ünlü futbolcu sosyal medya hesabından köpeklerinin fotoğraflarını yayınlarken hırsızlara da göz dağı vermek istedi. 

ZENGİNLERİN SEMTİ

İngiliz milli futbolcunun yaşadığı malikanede helikopter pisti, tenis kortu, tam boy bir futbol sahası, kriket sağları ve bir göl bulunuyor. 

Jack Grealish yaşadığı Cheshire bölgesi İngiltere’de altın üçgen diye tanımlanan ve zenginlerin yaşadığı bir bölge, bir çok ünlü futbolcunun da malikanesinin bulunduğu bölgede daha önce de hırsızlık olayları yaşanmıştı. 

2022 yılının mart ayında ünlü futbolcu Pogba‘nın malikanesi üst katta çocukları uyurken hırsızlar tarafından soyulmuştu.

Yine aynı yıl  Manchester United'ın ünlü futbolcusu Victor Lindelof'un konutu, eşi ve çocukları evdeyken hırsızların baskına uğramıştı. Lindelof'un eşi, çocuklarıyla beraber kendini bir odaya kilitleyip hırsızların gitmesini beklemişti.


Haber Kaynağı : Taner Bildik

deplasman futbol güvenlik önlemi hırsızlık İngiltere Jack Grealish koruma Köpek Manchester City Manchester United Milli