Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ahmet Kaya'nın ağabeyi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Ressam ve müzisyen Mustafa Kaya için Pendik’te bulunan Zeliha Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kaya, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şeyhli Mezarlığı’na defnedildi. Ünlü müzisyenin öldüğünün birkaç gün sonra fark edildiği ortaya çıktı.

Ahmet Kaya'nın ağabeyi Mustafa Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Ahmet Kaya'nın ağabeyi ressam ve müzisyen Mustafa Kaya, 14 Şubat’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 70 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kaya için Pendik’te bulunan Zeliha Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Kaya'nın sevenleri ve yakınlarının yanı sıra, Ahmet ve Mustafa Kaya'nın ablaları Songül Kaya, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya ve sanatçı İsmail Hazar da katıldı.

'HUZUR İÇİNDE UYUSUN'

Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, "Her gidenin arkasında büyük bir boşluk kalıyor. O da aile için boşluk bıraktı kuşkusuz. Erken, zamansız beklenmedik hiç hazır değildik. Zaman da çözmüyor onu da biliyorum. Yaşadığım diğer acılardan biliyorum. Yapacak bir şey yok, huzur içinde uyusun" şeklinde konuştu.

Sanatçı İsmail Hazar ise şu ifadeleri kullandı:

"Dünyalık değerlerle ilişkisini kesmiş, son derece gönül insanı, sofist yaşayan bir adamdı. Ölme biçimine çok üzüldüm. Evde yalnız yaşarken iki kedisiyle, birkaç gün sonra fark ediliyor öldüğü..."


Haber Kaynağı : İHA

İlgili Haberler

Ahmet Kaya Gülten Kaya Mustafa Kaya