Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahu Tuğba'dan üzen açıklama: 'İlaçlar ağır geliyor, yemek yiyemiyorum'

Kızıyla birlikte Amerika'da yaşayan Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Los Angeles'ta trafik kazası geçirmişti. Tuğba, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu: "İlaçlar ağır geliyor, yemek yiyemiyorum"

Ahu Tuğba'dan üzen açıklama: 'İlaçlar ağır geliyor, yemek yiyemiyorum'

3 hafta önce Amerika'nın Los Angeles şehrinde trafik kazası geçiren sinema sanatçısı Ahu Tuğba, Katolik Hastanesi'nden taburcu oldu. 

Tedavisi evinde devam edecek olan Tuğba, gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuştu.

'DOKTORLAR GEÇER DİYOR AMA...'

Ünlü isim, "Şoku atlatamadım. Elimi kaldıramayorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır" açıklamasını yaptı.

AHU TUĞBA KİMDİR?

Ahu Tuğba, doğum adıyla Tuğba Çetin, (d. 13 Ağustos 1955, İstanbul), Türk sinema oyuncusu.

Ahu Tuğba İstanbul Yeşilköy'de varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. İstanbul Amerikan Kız Lisesi, Robert Lisesi'nin kızlar bölümünden mezun oldu. Yönetmen Metin Erksan'ın Beyoğlu'nda gezerken kendisini görüp film çekme teklifi ile sinema hayatı başladı.[3] Henüz ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bıraktı.

1970'lerin sonlarından itibaren Türk sinema dünyasında tanınmaya başladı. 1980'lerin başlarında üne kavuştu ve 80'li yıllarda Türk sinemasının seks sembollerinden biri oldu. Genellikle hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı fakat kalbi temiz karakterleri canlandırmıştır. Erkekçe dergisine pozlar vermiştir. Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösteriler yaptı. 1987 yılında müzik albümü yaptı.

Ahu Tuğba, dönemin ünlü oyuncuları Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Tarık Akan, Kadir İnanır, İlyas Salman, Hakan Ural, Yaşar Alptekin, Tarık Tarcan, Burçin Oraloğlu ve Nuri Alço ile başrol oynamış olup, 80'li yıllarda Banu Alkan, Serpil Çakmaklı ve Müjde Ar ile birlikte seks sembolü olarak anılmıştır.


Haber Kaynağı : 12punto

Amerika Ahu Tuğba

İlgili Haberler