Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Demet Akalın'ın 'kiracı' isyanı: 'Sen kimsin ya? Ev benim!'

Şarkıcı Demet Akalın, 5 bin lira karşılığında evinde oturan kiracısına isyan etti. Akalın, "Devletin ev sahibi ve kiracı olayına kalıcı bir çözüm bulması gerekiyor. Benim kiracım 5 bin liraya oturuyor" dedi.

Demet Akalın'ın 'kiracı' isyanı: 'Sen kimsin ya? Ev benim!'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sunuculuğunu yaptığı programda, yıllar önce aldığı evinde oturan kiracısıyla yaşadığı sorundan bahsetti.

'5 BİN LİRAYA OTURUYOR'

Aylık 5 bin lira kira aldığını söyleyen Akalın "Devletin ev sahibi ve kiracı olayına kalıcı bir çözüm bulması gerekiyor. Benim kiracım 5 bin liraya oturuyor. 5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor.

Ben bunu canlı yayında söylediğim için adamın ukalalığına bak, emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş. Sen kimsin ya? Ev benim. Ve adam bunu söyleyebiliyor" diyerek isyan etti.

'MİLLETİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKİYORDUM'

Şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:

"Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat... İlk aldığım evlerden. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum.

Onu krediyle ödedim. Sen gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim' diyeceksin. Ben de 'Ver' dedim avukata sinir oldum."


Haber Kaynağı : 12punto

Demet Akalın kiracı ev sahibi

İlgili Haberler