Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Demet Akalın: 'Bülent Ersoy açıklamalarıyla bizi şok etti'

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün İstanbul'da bir AVM'de görüntülendi. Akalın, Bülent Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki iddiaları sonrası, "Bülent Ersoy açıklamalarıyla bizi şok etti. İntihar iddiasına şaşırdım" dedi.

Demet Akalın: 'Bülent Ersoy açıklamalarıyla bizi şok etti'

Sanatçı Bülent Ersoy, katıldığı bir programda merhum Zeki Müren hakkında, "Kendisi çok kıskançtı ve haplarını almadı. Sonra intihar etti.Onun için öldü zaten, kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir" ifadelerini kullandı.

Önceki gün İstinyePark'ta görüntülenen şarkıcı Demet Akalın, "Bülent Ersoy bizi şok etti. İntihar iddiasına şaşırdım" açıklamasını yaptı.

'HELALLİK İSTEDİM'

Zeki Müren'i öldükten sonra morgda gördüğünü ifade eden Bülent Ersoy, "Kendisini öldükten sonra morgda gördüm.Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum 'bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım..." demişti.

Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında şunları söylemişti:

"Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş sonra da 'Siz bunu benden çaldınız' diye insanlardan şikayetçi olmuş. Benim de mücevherlerim çalınmıştı. O yüzden de karakolda karşılaştık. İçerideki bir odadan inleme sesleri geldiğini duyunca ne olduğunu sordum.

Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama beni kıskançlığından öldü. 36 tane hap kullanıyordu normalde ama öldüğü hiç ilaçlarını almamış. Orada da kalp krizi geçirip öldü.

Zeki Müren, nefesi tükenen klarnetçi Şükrü Tunar'ı peş peşe şarkı çaldırmış. Adam o konserde kalp spazmından dolayı öldü. Türk sanat müziğinde bir şarkıdan sonra Taksim verilmez. Adam orada öyle öldü. Zeki Müren kıskanç ve kinci bir insandı."


Haber Kaynağı : 12punto

Bülent ersoy Demet Akalın Zeki Müren

İlgili Haberler