Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kara'dan açıklama: 'Ruh hali iyi değil'

Kara para aklama suçundan tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara, haftalardır cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın ruh halinin iyi olmadığını ifade etti. Kara, "Oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor. Ruh halini sağlıklı bulmuyorum" dedi.

Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kara'dan açıklama: 'Ruh hali iyi değil'

Lüks yaşantılarıyla dikkat çeken ve haklarında açılan kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturmasından sonra 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara yeni açıklamalarda bulundu.

'ÖRGÜT SUÇLAMASI OLMUYOR'

Çiftin MASAK raporuna göre gelirlerinin yüzde 90'ını internet üzerindeki satışlardan elde ettiğini söyleyen Kaya, "Kara para ve bahis suçuna dahil delil elde edilmedi. Vergiyi az ödemek için faturaları yüksek, satışları az gösteriyorlardı. Vergi suçu ağırlıklı olduğu için örgüt suçlaması da olmuyor" şeklinde konuştu.

'RUH HALİ SAĞLIKLI DEĞİL'

Haberler.com'a yaptığı açıklamada Dilan Polat'ın ruh halinden de bahseden Kaya, "Ben gittiğimde hep ağlıyor. Sohbet ediyoruz ama oğlunu sayıklayıp ağlıyor. Oğlunun ona söylediği cümleleri tekrarlıyor hep. Ben ruh halini çok sağlıklı bulmuyorum. Engin ile ara sıra telefonla görüşüyor" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Ev Engin Polat Kara Para Hüseyin Kara

İlgili Haberler