Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Savcılıktan Dilan Polat’a kötü haber

Cezaevine girmeden önce sosyal medyada yaptığı paylaşımlara olumsuz yorum yapan kullanıcılar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkan Dilan Polat'a bir kötü haber de savcılıktan geldi.

Savcılıktan Dilan Polat’a kötü haber

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce sosyal medyadaki birçok kullanıcıya hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Polat'ın bu hamlesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, ilgili şikayetlere dair takipsizlik kararı verdi.

HAKARETE UĞRADIĞINI SÖYLEYİP ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU

Polatlar'ın davasını en başından beri takip eden ve düzenli olarak yeni gelişmeleri aktaran Emrullah Erdinç, 300 dosyanın savcılıkta olduğunu ifade etmiş ve "Dilan ve Engin Polat bu davalardan gelir elde edebilir. Tüm hesaplarına el konulmuş olması sebebiyle Polat ailesi buradan bir gelir elde edebilir" ifadelerini kullanmıştı. 

Uzlaşmada ödenen rakamın minimum 30 bin TL olduğunu da hatırlatan Erdinç, "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Legal para mı? Tamamen legal para!" şeklinde konuşmuştu.

SAVCILIK KARARINI VERDİ

Show Haber'in haberine göre kara para aklama ve suç örgütü üyeliği gibi iddialarla cezaevinde bulunan Dilan Polat aksini beklese de savcılık o yorumlar için 'Hakaret sayılmaz' diyerek takipsizlik kararı verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat