Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu: Ötekiler'in galası gerçekleşti

Emin Alper'in Dostoyevski’nin adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu olan 'Öteki'nin galası 1 Şubat akşamı Zorlu PSM'de gerçekleşti.

Emin Alper'in ilk tiyatro oyunu: Ötekiler'in galası gerçekleşti

Emin Alper'in Dostoyevski’nin zamansız eserini sahneye taşıdığı ‘Öteki’nin galası dün akşam yapıldı.

Kara komedi sunan ‘Öteki’nin oyuncu kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan yer alıyor.

Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde gerçekleşen galaya; Nuri Bilge Ceylan, Burak Deniz, Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Dilan Çiçek Deniz, Birce Akalay, Engin Günaydın, Şebnem Bozoklu, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Şükrü Özyıldız, Öner Erkan, Serkan Keskin, Fatih Artman, Öykü Karayel, Can Bonomo, Hafsanur Sancaktutan, Onur Saylak, İbrahim Çelikkol, Damla Sönmez, Cem Davran, Ceren Moray, Hatice Aslan, Esra Ruşan, Melikşah Altuntaş, Ekin Koç, Gülçin Kültür ve Sedef Avcı gibi birçok ünlü isim katıldı.

Güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra, Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımını bir araya getiren oyun, özgün bir uyarlamaya sahip.

ÖTEKİ OYUNU KONUSU

Bir gün karşınıza size tıpa tıp benzeyen birisi çıksa ne hissedersiniz?

Size fiziksel olarak kusursuz bir biçimde benzeyen ama karakter olarak tam zıttınız; nefret ettiğiniz, tahammül edemediğiniz özellikleri olan fakat tam da bu özellikleri nedeniyle sizin hedeflerinize sizden çok daha kolay ulaşabilen; dolayısıyla içten içe de yerinde olmak isteyebileceğiniz birisi. Hem alter-egonuz, hem düşmanınız.

Emin Alper'in Dostoyevski’nin ‘Öteki’ adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği ilk tiyatro oyunu. Özgün bir kara komedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Emin Alper Öteki tiyatro

İlgili Haberler