Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme: Doktoru açıkladı

Beyninde pıhtı atması sonucu geçtiğimiz hafta bilinci kapalı şekilde hastaneye kaldırılan ve tedbir amaçlı entübe edilen Kadir İnanır'ın (74) sağlık durumuna ilişkin Başhekim Yardımcısı Dr. Raif Kaan Baş'tan açıklama geldi. Baş, "Yakın zamanda uyandıracağız" dedi.

Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme: Doktoru açıkladı

Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart sabahı rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmıştı.

Türk sinemasının usta oyuncusu İnanır'ın tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, "Geldiğinde sağ tarafında bir felç vardı, şuuru kapalıydı. Beyni besleyen ana damarda bir tıkanıklık tespit edildi. İlk iki saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirildi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı. Beynin beslenmesi sağlandı.

Ancak yoğun bakıma alındı doğal olarak. Entübe olarak yoğun bakımımızda izleniyor. İlk 24-48 saat içerisinde bir uyandırılma yapılmayacak. Gelişebilecek komplikasyonlar, yeni bir kanama olmadığı müddetçe inşallah olmayacak çünkü işlem çok başarılı çünkü” demişti.

'YAKIN ZAMANDA UYANDIRACAĞIZ'

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Raif Kaan Baş, tedbir amaçlı entübe edilen 74 yaşındaki oyuncunun uyandırma sürecinin devam ettiğini ifade etti:

"Son durumu stabil. Hem klinik hem de radyolojik olarak iyiye gidiyor. Anestezik maddelerin vücuttan çekilmesinin kademe kademe olması gerekiyor. Kadir Bey'de garanti olması adına bu süreci daha yavaş geçiriyoruz. Muhtemelen yakın zamanda uyandıracağız. Görüntüleme ve kan tahlillerine göre kalıcı bir hasar olmayacakmış gibi duruyor. Fakat bu kesin bilgi kendisine geldikten sonra netleşecek."


Haber Kaynağı : 12punto

Kadir İnanır yoğun bakım

İlgili Haberler