Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: 'Karşımızda sürekli...'

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, kamuoyunda ‘Fatih Terim Fonu’ davası olarak bilinen dolandırıcılık davasında yargılanan koğuş arkadaşı Seçil Erzan’ı anlattı.

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan'ı anlattı: 'Karşımızda sürekli...'

“İşte Benim Stilim” isimli moda yarışmasında tanınan ve daha sonra sosyal medyada fenomen olan Bahar ve Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “kara para aklama” iddiasıyla 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı.

Fenomen kardeşler 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yargı süreci devam ederken,  anoreksiya hastalığına yakalanan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü. Hastaneye kaldırılan Nihal Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliye edildi.

Nihal Candan, tahliye olduktan sonra katıldığı bir YouTube kanalında cezaevinde geçirdiği günlerini anlattı. Candan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla tutuklanan eski banka müdürü Seçil Erzan hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cezaevinde Erzan ile vakit geçirmek istemediğini dile getiren Candan, "O içeri bizden 7 ay önce girmiş. Açıkçası onunla çok kalmak istemiyordum çünkü karşımızda sürekli panik halinde, savaş modunda, ölüm korkusu yaşayan birisi olması kardeşim Bahar’la bize iyi gelmeyeceği için" ifadelerini kullandı.

"Biz 5 dakika dizi izlerken o an nerede olduğumuzu unutuyorduk ama o öyle değildi" diyen Candan, "Sürekli bir çalışması gereken dosya varmış gibiydi. Bir süre A4 kağıdıyla uyanmak bana hiç iyi gelmemişti" dedi.

"MASUM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Seçil Erzan’ın masum olduğunu düşündüğünü belirten Nihal Candan “Masum olduğunu düşünüyorum onun. Söylenilen kadar değildir. En fazla mesleğinde bir şeyleri kapatmak için hata yapmış ya da bir üst yönetime söylememiştir yani" diye konuştu.

Candan "Seçil Erzan mutlu muydu sizinle aynı koğuşta kalmaktan" sorusuna da ise "Onun işi daha zordu, iki deli. Deli derken bu kızlar cezaevinde gibi davranmıyor; kilo, saç cilt bakımı konuşuyorlar. Bu beyni oyalamak gerekiyordu" yanıtını verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Nihal Candan Seçil Erzan