Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oğuzhan Uğur'dan öldürülen öğretmenin son görüntüleri üzerinden çarpıcı yorum

Kurduğu Babala tv üzerinden yaptığı yayınlar ve ülke gündemine dair yorumlarıyla dikkat çeken Oğuzhan Uğur, öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri üzerinden çarpıcı bir mesaj verdi.

Oğuzhan Uğur'dan öldürülen öğretmenin son görüntüleri üzerinden çarpıcı yorum

Eyüpsultan'da özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. 

Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde koşar adımlarla müdürün odasına giren öğrencinin saniyeler içinde aynı şekilde koşup dışarı çıktığı görülüyor. 

Silahlı saldırı sonrası yaralanan Okul Müdürü İbrahim Oktugan’ın ise yaralı halde odasından çıktıktan sonra yere yığılıp yardım istediği o anlar yer alıyor.

OĞUZHAN UĞUR'DAN ÇARPICI YORUM

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve gündeme dair siyasi yorumlarda bulunmaktan da geri durmayan Oğuzhan Uğur, bu defa Iraklı öğrencisi tarafından öldürülen 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan hakkında bir paylaşımda bulundu.

Yaşananlar üzerinden Türkiye'ye gelmeye devam eden göç akımını değerlendiren Uğur, kontrolsüz bir şekilde devam eden bu gelişlerin yaratacağı sonuçlara değindi. 

İşte Oğuzhan Uğur'un o görüntüler üzerinden yaptığı dikkat çeken yorum:

"Kahroluyorum. Her şeyimiz vardı aslında, sebzemiz, meyvemiz, yemişimiz, sığırımız, balığımız. Ancak biz bunları bize veren toprağı işlemek yerine üzerine beton inşa etmekle meşgul olduk. Aynı betona hayvancıyı yerleştirdik, balıkçılar emlakçı oldu. Şaşalı binalarla pazarlandı şehir hayatı, köyler boşaldı, tatil köyü oldu. Şimdi çoğu şeyi dışarıdan ithal ediyoruz. İhtiyaç tabii, üretmiyorsan satın alacaksın. Normal. 

Bir de çok kötü insanlarımız vardı bizim mesela… Henüz onlarla bile baş edemiyorduk. Fazlasına ihtiyaç yoktu, hatta haddinden fazla yetiştiriyorduk. Buna rağmen biz, yıllardır kötülüğü de dışarıdan ithal ediyoruz. İşte bu hiç normal değil. 

Bilmediğimiz, tanımadığımız bir kötülük bu. Avrupa’nın üç ülkesinin nüfusuna eş yabancı nüfusumuz var şu an. (Şu an demek önemli, kim bilir bu yazıyı yazarken sınırdan kaç kişi daha girdi.) Yarın ne olur bilmem ama 10 sene sonra kuracakları partiyi birinci parti yapabilecek sayıya ulaşacaklar. 

İçimizdekilerin %15’i de sığınmacıların tarafında desek… 10 sene iyimser bir tahmin olur. Tek ümidim yüzdeyi oluşturan diğerleri, yani bu düşüncelerime hak verenler. Bunun normal olmadığını görenler. Allah bu anormallik vesilesiyle Türkiye Cumhuriyetine gelecek biçenlere fırsat vermesin. 

İbrahim hocamızın adı Milletin uyanmasına vesile olan öğretmen diye anılsın, Rabbim mekanını cennet eylesin. Yakınlarına ve öğrencilerine sabır dilerim.


Haber Kaynağı : 12punto

eyüpsultan Iraklı öğrenci İbrahim Oktugan Oğuzhan Uğur öğrenci öğretmen

İlgili Haberler