Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oktay Kaynarcadan yıllar sonra gelen itiraf: Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbeyli mi?

Bir döneme damgasını vuran ve izlenme rekorları kuran, Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır canlandıran Oktay Kaynarca son olarak da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli karakterlerini canlandırarak büyük bir başarı elde etti. Katıldığı bir programda, bu iki karakter arasındaki farkı değerlendirdi ve bu değerlendirme gündeme oturdu.

Oktay Kaynarcadan yıllar sonra gelen itiraf: Süleyman Çakır mı? Hızır Çakırbeyli mi?

Yer aldığı projede oynadığı rollerin hakkını veren Oktay Kaynarca'dan yıllar sonra bir itiraf geldi. Üstlendiği karakterler hakkında konuşan Kaynarca katıldığı programda en çok hoşuna giden karakterin Hızır Çakırbeyli olduğunu söyledi.

Başarılı kariyeri ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Kaynarca, fenomen diziden sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini oynamıştı. 

Oynadığı iki karakterde çok beğenilen Oktay Kaynarca son olarak A Para'da yayınlanan Biz Bize programına konuk oldu.Kaynarca programın sunucusunun  'Süleyman Çakır mı? Yoksa Hızır Çakırbeyli mi?' diye sorması üzerine "Bence Hızır Çakırbeyli" şeklinde cevap verdi. 

HIZIR DAHA İNSAN VE DAHA OLGUN

Oktay Kaynarca iki karakteri de kıyaslayarak Hızır'ın daha insan ve daha olgun olduğunu ifade etti. Bu karakterin keyifli ve her şeye hakim olduğunu da ekleyen Kaynarca Hızır'ın açılımının ve yelpazesinin geniş olduğunu söyledi. 

Süleyman Çakır'ı oynamanın daha kolay olduğunu ancak Hızır Çakırbeyli karakterinin önemli ve zor olduğunu da ifade eden Oktay Kaynarca Hızır'ı oynamanın ayrı bir keyif olduğunu anlattı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi Hızır Çakırbeyli Süleyman Çakır