Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Survivor All Star'da kadınlar arasında büyük kavga

Survivor All Star'da Sema ve Pınar'ın birbirine girdiği ve Sema'nın Pınar'ı tekmelediği anlar sosyal medyaya damga vurdu. Acun Ilıcalı, yaşanan kavganın ardından diskalifiye edilen ismi duyurdu.

Survivor All Star'da kadınlar arasında büyük kavga

Acun Ilıcalı'ya acil konsey toplantısı yapmaya zorlayan kavga Survivor All Star'a damga vurdu. Survivor All Star'da bu hafta bir de kavga skandalı yaşandı. Sema'nın Pınar'a saldırmasının sonrasında konsey acil toplandı.

YARIŞMACILAR ZOR AYIRDI

Sema ve Pınar arasındaki sürtüşme gece saatlerinde iyice artarak tekmeli kavgaya dönüştü. Diğer yarışmacılar araya girerek mutlak bir sakatlanmayı zor bela önledi.

Daha önceki bölümlerde "Lohusa kadın gibisin" benzetmesi üzerinden birbirine giren ikili bu kez iyice zıvanadan çıkarak birbirlerine şiddet uyguladı. Kamp alanından bir anda çığlık sesleri yükseldi.

Diskalifiye edilmesi beklenen Sema'nın gözünün önünde meydana gelen yaralanma ise izleyenlerin gözünden kaçmadı.

ACUN ILICALI'DAN 'DİSKALİFİYE' AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı, Sema ile tek kişilik bir görüşme yaptı ve olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuklarını söyledi. Acun Ilıcalı Sema'ya yarışmaya çok emeği geçen bir yarışmacı olduğunu söylemesinin ardından diskalifiye edildiğini bildirdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı kavga Survivor All Star Şiddet yarışma