Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Teoman: 'Doğa beni açmıyor, kafelere gitmeyi seviyorum'

Ünlü şarkıcı Teoman, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Teoman, "Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi, öyle şeyleri seviyorum. Doğa falan beni açmıyor" deyip ekledi: "Hayatı sadece işten ibaret olarak görmeyelim"

Teoman: 'Doğa beni açmıyor, kafelere gitmeyi seviyorum'

Teoman, önceki gün alışveriş için geldiği Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

Daha önce sarf ettiği “Çalışmayı sevmiyorum” sözlerine yineleyen şarkıcı, “Şunu anladım. Çalışmak manasız geliyor. Çalışmayınca da insan çok sıkılıyor. Arasını bulmak lazım. Bende çok uzun yıllar çalıştım. Şimdi menajerimle de konuştum. 4 haftalık bir tatilim var. Bundan sonra maksimum konseri hedeflemeyelim. Ayda 4-5 tane konser yapalım. Hayatımızı yaşayalım. Hayatı sadece işten ibaret olarak görmeyelim dedim. Artık böyle çalışacağız” diye konuştu.

'TAM EMEKLİ OLMAYACAĞIM'

Emeklilik sonrası birçok ünlü ismin sahil kasabalarına yerleştiği hatırlatılan Teoman, “Ben onlara benzemiyorum. Tam emekli olmayacağım. Bana hiç uygun bir şey değil kasabaya falan yerleşmek. Mizaç önemli bu tarz şeylerde. Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi, öyle şeyleri seviyorum. Doğa falan beni açmıyor” dedi.

'KENDİNİZİ PARALAMAYIN'

Genç hayranlarına da seslenen şarkıcı, "Hayatım boyunca eşekler gibi çalıştım. Şimdilerde daha rahat yaşıyorum. Çalışın ama kendinizi fazla paralamayın. Büyük hayalleriniz olmasın. Çok zengin olmayı düşlemeyin. Az ile yetinin. Fazla para için kendinizi harap etmeyin" açıklamasını yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

Teoman

İlgili Haberler