Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Teoman'ın tacizci hayran tedirginliği: 'Korktuğum için mahkemeye verdim'

Ünlü şarkıcı Teoman, önceki gün Cihangir'deydi. Şarkıcı, mahkemeye başvurarak can güvenliği gerekçesiyle şikayetçi olduğu hayranlarıyla ilgili "Aslında kızmıyorum ama yine de korktuğum için mahkemeye veriyorum. Akıl hastası bu insanlar" açıklamasını yaptı.

Teoman'ın tacizci hayran tedirginliği: 'Korktuğum için mahkemeye verdim'

Cihangir’de objektiflere yansıyan şarkıcı Teoman, kendisini taciz eden kadın hayranlarıyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Mahkemeye başvurduğu tacizci kadın hayranı için "Bir takım deliler bunlar" diye konuşun Teoman, takip edildiğini hatta şoförünün saldırıya uğradığını anlattı.

'KIZMIYORUM AMA...'

Kendisini takip eden takıntılı hayranıyla birkaç kez yüz yüze geldiklerini ve sokağa çıktığında tedirgin olduğunu ifade eden ünlü isim şöyle konuştu: 

"Öyle bir şey vardı daha evvelden şoförüm de darbeler aldı. Böyle arada oluyor. Kızmıyorum onlara ama takıntılı hayran demesek daha doğru olur. Birtakım deliler bunlar. Ünlüleri takıyorlar kafalarında. Yani üzülüyorum da öyle mahkemelere vermeye."

'AKIL HASTASI BUNLAR'

"Birkaç kez denk geldik karşılaştık ama insanın da ödü patlıyor" diyen Teoman, sözlerine şöyle devam etti:

"Tedirgin oluyorum tabii ki ama onlar isteyerek yapmıyorlar. Akıl hastası bunlar, kızmıyoruz ama yine de korkuyoruz diye mahkemeye veriyoruz. Başka ünlü isimlerin de başına geliyor böyle olaylar. Kendilerine göre hayal dünyalarında bir şeyler kuruyorlar ünlü isimlere dair..."


Haber Kaynağı : 12punto

Cihangir Teoman taciz

İlgili Haberler