Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: 'Acımızı paylaşanlara teşekkürler'

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirmişti. Savacı'nın ani ölümünü eşi Nermin Bezmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. ABD'de yaşamını yitiren oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı. Usta ismin eşi, "Acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen: 'Acımızı paylaşanlara teşekkürler'

'Kurtlar Geceyi Sever', 'Sekreter' ve 'Samanyolu' gibi projelerden tanıdığımız oyuncu ve manken Tolga Savacı'nın ani ölümü sanat camiasında üzüntü yarattı.

Acı haberi geçtiğimiz hafta ünlü oyuncunun eşi Nermin Bezmen şu sözlerle duyurdu:

"Yüreğim kanıyor! Kanıyor! Kaybettim, dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, Atilla'cığım, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz."

Tolga Savacı'nın cenazesi, cumartesi günü vasiyeti üzerine ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedildi.

Defin işlemlerinina ardından Savacı'nın eşi Nermin Bezmen bir paylaşım daha yaptı.

O paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Canım sevdiceğim Tolga'cığımın Yaradan'a yolculuğunda, arayan, yazan, sevgi ve şefkat bezeli tesellileri ve dualarıyla yanımızda olan, derin ve çaresiz acımızı paylaşan dostlarımıza, sanat, edebiyat, protokol, iş ve basın dünyasından hüznümüze katılanlara, sevgili görümcelerim Sibel ve Zeynep, Tolga'cığımın biricik oğlu sevgili Atilla, canım çocuklarım Pamira, Shawn, Pamir Cazım ve Ariella, melek torunlarım Pia, Shaya, Luna adına sonsuz teşekkür ediyorum! Onun aşk ve sevgisini hayatın detaylarında yaşadım. Hem de öyle derin ve güzel yaşadım ki..."

TOLGA SAVACI KİMDİR?

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ablası eski mankenlerden Sibel Savacı'dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.Fransız Kolejini bitirdi.

1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl İtalya, Almanya, Fransa'da mankenlik yaptı, su topu oynadı.

1985 yılında ilk çevirdiği filimde "Arzu" adında bir filmde Banu Alkan'la oynadı, ardından Hülya Avşar'la "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı. Gençliğinde bir ara motosiklet yarışçılığı yaptı.

Tolga Savacı, 26 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybetti.


Haber Kaynağı :

Tolga Savacı Nermin Bezmen

İlgili Haberler