Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tolga Savacı'nın cenaze detayları belli oldu

Ünlü oyuncu Tolga Savacı, ABD'de geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Savacı'nın cenaze detayları netlik kazandı.

Tolga Savacı'nın cenaze detayları belli oldu

'Kurtlar Geceyi Sever', 'Sekreter' ve 'Samanyolu' gibi projelerden tanıdığımız oyuncu ve manken Tolga Savacı'nın ani ölümü sanat camiasında üzüntü yarattı.

Savacı'nın eşi Nermin Bezmen, "Yüreğim kanıyor ve kanıyor. Eşimi kaybettim, dev yürekli eşimi... Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella ve Shawn... Canım torunlarım Pia, Shaya ve Luna ile derin acımızı yaşıyoruz." sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

Bir süredir Amerika’da yüzme hocalığı yapan Savacı'nın cenaze detayları belli oldu.

Tolga Savacı, eşinin talebi üzerine yarın ABD'nin New Jersey eyaletinde defnedilecek.

TOLGA SAVACI KİMDİR?

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ablası eski mankenlerden Sibel Savacı'dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.Fransız Kolejini bitirdi.

1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl İtalya, Almanya, Fransa'da mankenlik yaptı, su topu oynadı.

1985 yılında ilk çevirdiği filimde "Arzu" adında bir filmde Banu Alkan'la oynadı, ardından Hülya Avşar'la "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı. Gençliğinde bir ara motosiklet yarışçılığı yaptı.

Tolga Savacı, 26 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Tolga Savacı Amerika cenaze Nermin Bezmen

İlgili Haberler