Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bir kişi hayatını kaybetmişti: Kıraathane saldırısında 4 kişi tutuklandı

İstanbul Şişli’de bir kıraathanenin önünde duran 30 yaşındaki gence, seyir halindeki cipten silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, ağır şekilde yaralanan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gencin çeşitli suçlardan yaklaşık 30 adet kaydı olduğu, saldırganlara asıl hedefin yerini söylemediği için öldürüldüğü iddia edilmişti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Bir kişi hayatını kaybetmişti: Kıraathane saldırısında 4 kişi tutuklandı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay, 1 Nisan günü saat 21.00 sıralarında Şişli Kuştepe Mahallesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde sokak üzerinde bulunan bir kıraathaneye gelen Rıdvan Özyer (30), burada vakit geçirmeye başladı. Bir süre sonra kapıya çıkan Özyer, kaldırımda durduğu esnada seyir halince olan bir cipten ateş açıldı. Kurşun yağmuruna tutulan genç, vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Rıdvan Özyer hayatını kaybetti.

HEDEF ŞAŞTI İDDİASI 

Öte yandan saldırganların hedefinde bir başkasının olduğu, Rıdvan Özyer’i telefonla arayarak hedef şahsın nerede olduğunu sordukları ancak Özyer’in bilemediği için söyleyemediği, bu sebeple de kurşunların hedefi olduğu iddia edildi.. Rıdvan Özyer’in emniyette çeşitli suçlardan yaklaşık 30 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. 

4 KİŞİ YAKALANDI

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelilerden Furkan A.(19) ve Maruf A.(19)’yı Bağcılar’da gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 2 adet ak-47 tüfek, 2 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 9 mm otomatik tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda fişek bulunmuş, ayrıca ikamet içerisinde yapılan aramada 2 adet çelik yelek, 3 adet AK-47 şarjörü, 90 adet 7.62 mm fişek, 150 adet 9 mm fişek, 2 adet motosiklet kaskı, 2 adet kar maskesi, 2 çift eldiven ele geçirildi. 

OLAY ANI KAMERADA

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmaların devamında olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler Mahmut T. (29) ve Furkan D. (21)’de gözaltına alındı. Olayla ilgili yapılan çalışmalarda, saldırı anı güvenlik kamera görüntüleri de elde edildi. Emniyetteki ifadelerinde aralarındaki alacak verecek meselesi yüzünden husumetlerinin olduğunu söyleyen şüpheliler adliyeye sevk edildi. 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Rıdvan Özyer Furkan A. Maruf A. Mahmut T. Furkan D. İstanbul Şişli