Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eskişehir'de yüzme havuzunda taciz iddiası: 'Kramp girdiğini söyleyince...'

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi kapalı yüzme havuzunda 18 Aralık 2023 tarihinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde memur olarak çalışan E.Ç. (35), yüzme dersi vermek için S.S. (20) ile beraber kapalı yüzme havuzuna geldi. Ders esnasında S.S. bacağına kramp girdiğini söyleyince, E.Ç. kramp giren bölgeye masaj yapmaya başladı. Masaj esnasında tacize uğradığını iddia eden S.S., şikayetçi oldu.

Eskişehir'de yüzme havuzunda taciz iddiası: 'Kramp girdiğini söyleyince...'

12punto ÖZEL

18 Aralık tarihinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde, yüzme dersi vereceği vaadiyle E.Ç. isimli şahsın, yüzme havuzuna çağırdığı S.S.’yi taciz ettiği iddia edildi.

Ders esnasında S.S. bacağına kramp girdiğini belirtmesiyle E.Ç. masaj yapmaya başladı. 

Masaj esnasında tacize uğradığını iddia eden S.S., şikayetçi oldu. 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

S.S.’nin şikayetçi olması sonucu Eskişehir 1. Sulh Ceza Hakimliğinde dava görülmeye başlandı. E.Ç. suçlamaları kabul etmeyerek, kendisini şu sözlerle savundu:

“Ben müştekiyi Osmangazi Üniversitesi kampüsünden tanırım. Kendisi yüzme dersi almak istediğini söylemişti. Ben yüzme hocası değilim ancak hobi olarak bu sporu yapıyorum. Müşteki ısrarla 15 gündür her yemeğe gittiğimizde yüzme dersi almak istediğini söylüyordu. Kendisine saat 18.00 gibi gelebileceğini söyledim. Kendisine yüzme dersi verirken havuz içerisinde kasıntı yaşadığını söylemişti. Bende yürüyebilecek durumda olup olmadığını sordum. Bakmamı rica etti. Kendisi havlusunu çıkartmak istedi ben çıkartma dursun dedim. Kendi havlumu yere serdim. Kendisi yüz üstü uzandı kendi havlusunu da üzerine serdim. Kramp olan yeri tarif etmesini söyledim sol bacak dizin üst kısmını gösterdi bende oraya 2 dakikalık masaj uyguladım kendisi kalkıp soyunma odasına gitti bende kendi soyunma odama gittim. Yarım saat çıkmayınca kendisine seslendim. Kayıt günü olmasından dolayı salon boştu. Zaten her yerde kamera vardır. Ben masaj yaparken herhangi bir tepki vermedi. Soyunma odasına gitti. Yaklaşık yarım saat çıkmayınca ben iyi misiniz diye sormaya gittim. O sırada kendisi saçını kuruturken iyiyim dedi. Ben yüzmeye gelirsin dedim tamam dedi. Çıktıktan 15 dakika sonra Whatsapp hattından aradı başka birisi konuşuyordu. Müştekinin çalıştığı kafeye beni çağırdı gittim. Kafenin işletmecisiymiş. Bu kişi hakaretler ediyordu. 'Nasıl taciz edersin' şeklinde. Bende böyle bir şey olmadığını söyledim. Böyle bir şey olsaydı yarım saat soyunma odasında kalmayıp hemen oradan ayrılırdı dedim. Ben müştekiye asla bahsettiği şekilde dokunmadım kameralarda da bu durum görülecektir” diyerek tutuksuz yargılanmak istediğini belirtti.

YANLIŞ ANLAŞILMA OLABİLİR

E.Ç.’nin avukatı ise, şüphelinin ikametgahının belli olduğunu ve delilleri karartma şüphesi olmadığını belirtti.

Avukat, olayla ilgili yanlış anlaşılma olduğunu düşündüklerini belirterek, “Kamera kayıtları dosyaya geldiğinde de bu durum anlaşılacaktır. Müvekkil açısından mağduriyet oluşmaması için tutuksuz yargılanmasına karar verilmesini talep ediyoruz, hakimliğiniz aksi kanaatte ise adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını talep ediyoruz” dedi.

TUTUKLU YARGILAMA

Mahkeme, E.Ç.’nin söylenen suçu işlediğine yönelik kuvvetli delillerin olduğu ve S.S.’nin suç atması için bir sebep bulunmadığı için şüphelinin tutuklu yargılanmasına karar verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Eskişehir yüzme havuzu taciz