Dilan Polat'ın komşusu Seda Üren o geceyi anlattı: 'Sabaha kadar uyuyamadık'

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat-Engin Polat konuşulmaya devam ediyor. Çiftin komşusu şarkıcı Seda Üren, "Polis ekipleri Polat çiftini gözaltına almadan önce adreste yaşanan karışıklıktan ötürü bizim kapımızı çaldı. O gece sinirden ve stresten sabaha kadar uyuyamadık" açıklamasını yaptı.

12punto

Lüks yaşantılarıyla dikkat çeken ve haklarında açılan kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturmasından sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat ve Engin Polat kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor. 

Çiftin komşusu olan şarkıcı Seda Üren katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.

'ÇOCUKLARIM KORKU YAŞADI'

2. Sayfa'ya konuk olan Üren, "Polis ekipleri Polat çiftini gözaltına almadan önce adreste yaşanan karışıklıktan ötürü bizim kapımızı çaldı. Çok geçmeden doğru adrese gittiler.

Netice itibarıyla o gece benim çocuklarım büyük bir korku yaşadı. Sinirden ve stresten sabaha kadar uyuyamadık" ifadelerini kullandı.

Bebeklerinin doğum fotoğraflarını Dilan Polat'ın çektiğini ifade eden şarkıcı, "Yıllar önce bebeklerimle fotoğraflarımı çekmişti. Çok cana yakın bir kızdı" dedi.