Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Murat Yetkin'den '1 Nisan' yorumu: 'İmamoğlu engellere rağmen kazanırsa...'

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, yerel seçimlere 6 gün kala yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerini aktardı. Yetkin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kazanması halinde, "1 Nisan sabahı Türkiye bambaşka bir siyasi ortama, yeni siyasi dengelere uyanacak" dedi.

Murat Yetkin'den '1 Nisan' yorumu: 'İmamoğlu engellere rağmen kazanırsa...'

Gazeteci Murat Yetkin, dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinge katılımının az olmasına yaptığı sitemi değerlendiren değerlendirdi.

Yetkin, "Bunu öfkesine yenik düştüğü için mi söyledi, yoksa seçmenine “Pabuç pahalı, rekabete kapılmayın, sandıklara koşun” mesajı vermek için mi? Tartışmaya açık… " ifadelerini kullandı. 

"İMAMOĞLU KAZANIRSA..."

Yetkin yazısının devamında şöyle yazdı: 

"Erdoğan, ne pahasına olursa olsun almaya odaklandığı İstanbul seçiminde İmamoğlu’nun karşısına sadece siyasi müttefikleri ile değil, bütün devlet imkânlarıyla dikiliyor. Şimşek, Fidan ve Yerlikaya’nın Şark Hizmeti gibi Kurum’un yanında durma görevini yerine getirmeleri bunun örneği. Neredeyse bütün muhalefet partileri de İmamoğlu ve CHP’nin burnunu sürtmek için yarış halinde. Bunlara ek olarak, CHP içinde hizip çıkarlarını önde tutup altını oyma gayretinde ekipler var. İmamoğlu bütün bu engellere rağmen kazanırsa, 1 Nisan sabahı Türkiye bambaşka bir siyasi ortama, yeni siyasi dengelere uyanacak."


Haber Kaynağı : 12punto

Murat Yetkin Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu 31 Mart Yerel Seçimleri