Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

PKK saldırısı ardından Ankara'da gerilim! '....En can alıcı sorun bu'

Gazeteci-yazar Murat Yetkin, PKK'nın 12 askeri şehit ettiği Hakurk saldırısının ardından Ankara'da gerilimin arttığını yazdı. Yetkin, "Bunlardan biri, yarın, 26 Aralık’ta TBMM Dışişleri Komisyonunda görüşülmesi beklenen İsveç’in NATO üyeliği oylaması. Biri, CHP’nin TBMM’de terör saldırısını kınama bildirisine imza atmamasıyla yaşanan tartışma. Biri de saldırıya uğrayan askerlerin görev yaptığı koşulların sorgulanmaya başlaması, ki belki de an can yakıcı olan sorun bu" dedi.

PKK saldırısı ardından Ankara'da gerilim! '....En can alıcı sorun bu'

Gazeteci ve yazar Murat Yetkin, PKK'nın gerçekleştirdiği Hakurk saldırısının ardından Ankara'da gerginliğin arttığını belirterek, "Bu gerginlikler arasında, yarın, 26 Aralık’ta TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülmesi beklenen İsveç’in NATO üyeliği oylaması da bulunuyor. Bir diğeri, CHP’nin TBMM’de terör saldırısını kınama bildirisine imza atmamasıyla ilgili yaşanan tartışma. Sonuncusu ise saldırıya uğrayan askerlerin görev yaptığı koşulların sorgulanmaya başlaması, ki belki de en can alıcı sorun bu" diye yazdı.

Yetkin, CHP'nin PKK'nın son terör saldırısına TBMM'deki ortak kınama bildirisine imza atmadığını belirtti. Bu durumun CHP içinde ve Manisa’daki şehit cenazesinde bazı katılımcıların protestosuna yol açtığını ifade eden Yetkin, aynı zamanda PKK ile mücadele kapsamında Irak’ta bulunan askerlerin koşullarının sorgulanmaya başlamasının yeni bir soru ve tartışmaya neden olduğunu belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Murat Yetkin Terör saldırısı Ankara