Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Adobe Creative Cloud zamları ekranlara yansıdı!

Grafik tasarımcıların vazgeçilmezi olan Adobe Creative Cloud'a zam geldi. Yeni fiyatlar bugün itibarıyla uygulamaya kondu ve kullanıcıları şoke etti.

Adobe Creative Cloud zamları ekranlara yansıdı!

Adobe, bugün itibarıyla Creative Cloud hizmetine zam yaptı, bu da kullanıcıların daha yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalacakları anlamına geliyor

Önceden aylık 190 TL olan Adobe Creative Cloud'un yeni fiyatı, aylık 478,80 TL'ye yükseldi. Ayrıca, yıllık abonelik için de benzer bir artış görüldü; yıllık abonelik fiyatı 5.745,60 TL'ye yükseldi. Bu fiyatlar indirimli olarak açıklandı ve aslında aylık normal fiyat 925,20 TL iken, yıllık fiyat ise 10.526,40 TL olarak belirlendi.

BİREYSEL MÜŞTERİLER İÇİN GEÇERLİ

Adobe, bu fiyat artışlarını açıklarken Creative Cloud'a sürekli olarak daha fazla değer katmayı hedeflediklerini belirtdi. Yapılan eklemeler arasında Adobe Firefly gibi yeni uygulamalar ve Creative Cloud uygulamalarında çeşitli özellikler bulunuyor. Ayrıca bu fiyatların bireysel tüketiciler için geçerli. Kurumsal müşteriler, Adobe Creative Cloud için lisans başına 425 TL + KDV ödeme yapacak.

Adobe öğrenci planı kullanan müşterilerse henüz zamdan etkilenmemiş görünüyor. Ayrıca öğrencilere gelen bir ücret güncellemesi maili de bulunmuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Adobe abonelik